Zorgzoeker_ASS_12-18

Aanmelden

Dagelijks ontvangen onze loketmedewerkers telefoontjes van ouders, cliënten, cliëntvertegenwoordigers en medewerkers van diverse instanties die op zoek zijn naar begeleiding en ondersteuning. Van hun kind, familielid of degene voor wie zij verantwoordelijk zijn of zich verantwoordelijk voelen. Vrijwel altijd vinden onze loketmanagers een oplossing. Met compassie, creativiteit en een grote dosis doorzettingsvermogen beantwoorden zij vele ondersteuningsvragen. Ook die van jou.

Het loket is bereikbaar op het telefoonnummer 0481-375 555.

Onze stappen in aanmelding geven een beeld van wat er komt kijken bij het aanvragen van ondersteuning. De volgorde van de stappen kan per situatie verschillen:

Overige informatie

Op de website www.zorginstituut.nl staat veel handige informatie. Bijvoorbeeld over diensten en producten die wij onze cliënten met een verblijfsfunctie vanuit de WLZ kunnen bieden. Driestroom heeft in principe geen wachtlijst. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor iedere vraag.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]
X

Groepsvervoer gestaakt i.v.m. extreme weersomstandigheden


Op maandag 11 december worden extreme weersomstandigheden verwacht waardoor het onverantwoord is om de weg op te gaan. In navolging van andere organisaties (o.a. AVAN) en regio's en in overleg met onze vervoerder Connexxion hebben wij besloten het groepsvervoer te staken. 

Laatste update: maandag 11 december 2017