Algemeen

Dienstverleningsdocumenten

Als je aangeeft gebruik te maken van onze begeleiding en ondersteuning maken we samen afspraken. Alle afspraken die je met Driestroom maakt leggen we vast in een zorg en dienstverleningsovereenkomst en in MijnPlan.

Zorgovereenkomsten

Krijg je zorg of begeleiding bij Driestroom? Dan worden daar afspraken over gemaakt. De afspraken staan in een overeenkomst. Er is een pictoversie en een tekstversie van deze zorgovereenkomst. De algemene voorwaarden van deze zorgovereenkomst lees je hier.

Respect voor jouw privacy

Driestroom gaat vertrouwelijk met deze belangrijke informatie om en respecteert jouw privacy. Op welke wijze we dat doen is na te lezen in ons privacyreglement. Driestroom staat erom bekend dat we op een integere manier werken en met respect met elkaar omgaan. De gedragscode cliënten beschrijft de gedragsnormen die we binnen Driestroom nastreven. Er is ook een gedragscode voor medewerkers. De gedragscode is meer dan een verzameling fraai klinkende uitspraken. De gedragscode vormt een rode draad in ons werk welke we dagelijks horen na te leven. Dit vinden we zeer waardevol.

Aanvullende diensten en producten

De ondersteuning die je van Driestroom krijgt, is afgeleid van je indicatie. Maar misschien heb je behoefte aan extra ondersteuning. Bijvoorbeeld bij het wassen van je kleding. Driestroom biedt als aanvullende dienst verschillende waspakketten aan. Hiervoor betaal je een kleine vergoeding. Verder biedt Driestroom nog geen extra diensten aan.

Overige documenten

Zorgkantoren VGZ informatie over brochure 'De weg naar zorg'
Maatschappelijk jaarverslag 2015
Regeling reiskostenvergoeding cliënten en assistent-medewerkers
Handleiding formulier maanddeclaratie reiskosten cliënten
Wie betaalt wat bij wonen? (regeling kosten bij intramurale dienstverlening) 
Notitie voedingsgeld 2016
Zorgprofielen WLZ
Prestatiebeschrijvingen en tarieven modulaire zorg 2016
Voorwaarden inboedelverzekering Meeus
Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Meeus
Suggesties en klachten

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]
X

Kans op vertraging in groepsvervoer door winters weer

In verband met kans op (natte) sneeuw en gladheid kunnen er dinsdagmiddag 7 februari en woensdagochtend 8 februari vertragingen in het groepsvervoer plaatsvinden.

Laatste update: maandag 6 februari 2017