Algemeen

Dienstverleningsdocumenten

Als je aangeeft gebruik te maken van onze begeleiding en ondersteuning maken we samen afspraken. Alle afspraken die je met Driestroom maakt leggen we vast in een zorg en dienstverleningsovereenkomst en in MijnPlan.

Zorgovereenkomsten

Krijg je zorg of begeleiding bij Driestroom? Dan worden daar afspraken over gemaakt. De afspraken staan in een overeenkomst. Er is een pictoversie beschikbaar met bijbehorende algemene voorwaarden. Tevens is er een tekstversie van deze zorgovereenkomst beschikbaar waarvan je hier de officiële algemene voorwaarden vindt. 

Respect voor jouw privacy

Driestroom gaat vertrouwelijk met deze belangrijke informatie om en respecteert jouw privacy. Op welke wijze we dat doen is na te lezen in ons privacyreglement. Driestroom staat erom bekend dat we op een integere manier werken en met respect met elkaar omgaan. De gedragscode cliënten beschrijft de gedragsnormen die we binnen Driestroom nastreven. Er is een korte tekstversie gedragscode cliënten beschikbaar en ook een langere tekstversie gedragscode cliënten
Er is ook een gedragscode voor medewerkers. De gedragscode is meer dan een verzameling fraai klinkende uitspraken. De gedragscode vormt een rode draad in ons werk welke we dagelijks horen na te leven. Dit vinden we zeer waardevol.

Aanvullende diensten en producten

De ondersteuning die je van Driestroom krijgt, is afgeleid van je indicatie/beschikking. Maar misschien heb je behoefte aan extra ondersteuning. Bijvoorbeeld bij het wassen van je kleding. Driestroom biedt als aanvullende dienst verschillende waspakketten aan. Hiervoor betaal je een kleine vergoeding. Verder biedt Driestroom nog geen extra diensten aan.

Overige documenten

Maatschappelijk jaarverslag 2016
Regeling reiskostenvergoeding cliënten en assistent-medewerkers
Handleiding invullen formulier maanddeclaratie reiskosten cliënten en assistent-medewerkers
Wie betaalt wat bij wonen? (regeling kosten bij intramurale dienstverlening) 
Notitie voedingsgeld 2016/2017
Prestatiebeschrijvingen en tarieven modulaire zorg 2017
Suggesties en klachten

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]
X

Groepsvervoer gestaakt i.v.m. extreme weersomstandigheden


Op maandag 11 december worden extreme weersomstandigheden verwacht waardoor het onverantwoord is om de weg op te gaan. In navolging van andere organisaties (o.a. AVAN) en regio's en in overleg met onze vervoerder Connexxion hebben wij besloten het groepsvervoer te staken. 

Laatste update: maandag 11 december 2017