Zorgzoeker_VG_5-12

Cliëntvertrouwenspersonen

 

Vertrouw op Eefje en Wiena

Heb je een vraag, een klacht of een probleem? Soms is het moeilijk om dat te zeggen. Je wilt misschien wel, maar je durft niet goed of je weet niet hoe. Als je wilt, dan kun je daarover praten met Eefje Habets en Wiena Bakker. Zij zijn de vertrouwenspersonen voor cliënten van Driestroom en Driestroomhuizen.
 
Wat jij met Eefje en Wiena bespreekt, blijft tussen jullie. De cliëntvertrouwenspersoon luistert naar je en vindt niets raar of stom. Zij zoeken samen met jou naar een oplossing. Je kunt contact opnemen met Eefje via eefjehabets@zorgbelanggelderland.nl of 06-57479524 en met Wiena via wienabakker@zorgbelanggelderland.nl of 06-53885459.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wiena Bakker (links) en Eefje Habets (rechts)

X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.