Zorgzoeker_ASS_12-18

Aanmelden

Dagelijks ontvangen onze loketmedewerkers telefoontjes van ouders, cliënten, cliëntvertegenwoordigers en medewerkers van diverse instanties die op zoek zijn naar begeleiding en ondersteuning. Van hun kind, familielid of degene voor wie zij verantwoordelijk zijn of zich verantwoordelijk voelen. Vrijwel altijd vinden onze loketmanagers een oplossing. Met compassie, creativiteit en een grote dosis doorzettingsvermogen beantwoorden zij vele ondersteuningsvragen. Ook die van jou.

Het loket is bereikbaar op het telefoonnummer 0481-375 555.

Onze stappen in aanmelding geven een beeld van wat er komt kijken bij het aanvragen van ondersteuning. De volgorde van de stappen kan per situatie verschillen:

Overige informatie

Op de website www.zorginstituut.nl staat veel handige informatie. Bijvoorbeeld over diensten en producten die wij onze cliënten met een verblijfsfunctie vanuit de WLZ kunnen bieden. Driestroom heeft in principe geen wachtlijst. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor iedere vraag.

 

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur