Bedrijfsconcept

All-in Bedrijfsruimte – Samen met Driestroom

Wij bieden de ruimte, apparatuur, faciliteiten en assistent-medewerkers: u het bedrijf?!

Wonen, leren, werken en ontspannen; Driestroom ondersteunt mensen met en zonder beperking bij het realiseren van alledaags geluk. Meedoen in de samenleving, daar gaat het om. De ruim honderd kleinschalige locaties van Driestroom zijn verspreid over de regio’s Arnhem-Nijmegen en Maas & Waal.

Werken is de ultieme vorm van meedoen in de maatschappij. Driestroom heeft daarom een 60-tal werkposten waar mensen met een ondersteuningsvraag binnen een regulier bedrijf werken. Zij hebben een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt en worden als assistent-medewerker op maat begeleid. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. Te denken valt aan werkzaamheden in een houtwerkplaats, een verzorgingstehuis, groenwerkzaamheden of horecawerk. Daarnaast beschikt Driestroom over een aantal eigen centrale locaties in Arnhem, Nijmegen, Heteren en Wijchen.

Totaalconcept
De meerwaarde van deze werkposten “in het huis van de ondernemer” voor de ontwikkeling van onze assistent-medewerkers, heeft Driestroom er toe gezet om thans ook andere bedrijven te boeien en binden door middel van een totaalconcept. Op diverse grote centrale locaties zijn werkposten actief die hun werkruimte graag willen delen met bedrijven uit dezelfde branche. Naast huisvesting bieden zij ook het gebruik van de faciliteiten en de inzet van gemotiveerde assistent-medewerkers. Het totaalplaatje dus! U voert uw eigen bedrijfsactiviteiten uit, maar deelt de ruimte en faciliteiten en daarnaast gaan assistent-medewerkers van Driestroom ook aan de slag voor uw bedrijf.

Sluiten uw bedrijfsactiviteiten aan bij één van onze werkposten? Wilt u volgens het totaalconcept ‘buren worden’ van één van onze locaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen samen met Driestroom? Bekijk in het menu links hiernaast mogelijkheden.

X

Kans op vertragingen in groepsvervoer door winterweer

Door de winterse weersomstandigheden kunnen er vertragingen plaatsvinden in het groepsvervoer. 

Datum laatste wijziging: vrijdag 1 februari 2019 om 08.30 uur