Over & Weer

Over & Weer - kledingruil Lingewaard is onderdeel van het samenwerkingsplan 'Participeren zonder Zorg' van Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) en Driestroom. Over & Weer - kledingruil Lingewaard is gevestigd aan de Cuperstraat 9 in Bemmel en vanaf heden elke dinsdag, donderdag en vrijdag geopend tussen 09.30 uur en 14.00 uur en op woensdag van 09.30 uur en 16.00 uur. Wat eerst een opslag- en rommelruimte was, is omgetoverd tot een gezellige, frisse Kledingbank 3.0. Oftewel: Over & Weer – kledingruil Lingewaard.  

Bij Over & Weer - kledingruil wordt kleding ingezameld, gesorteerd en bruikbaar gemaakt voor uitruil. Zowel inwoners uit Lingewaard die door omstandigheden niet zelf in hun kledingbehoefte kunnen voorzien als mensen die het leuk vinden om onderling kleding te ruilen, kunnen gebruik maken van Over & Weer - kledingruil. Om aan de behoefte te kunnen voldoen, wordt gebruik gemaakt van ingezamelde tweedehands kleding als gedoneerde restpartijen. Overschot krijgt een maatschappelijke duurzame bestemming.

Over & Weer
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur