Over & Weer

Over & Weer - kledingruil Lingewaard is onderdeel van het samenwerkingsplan 'Participeren zonder Zorg' van Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) en Driestroom. Over & Weer - kledingruil Lingewaard is gevestigd aan de Cuperstraat 9 in Bemmel en vanaf heden elke dinsdag, donderdag en vrijdag geopend tussen 09.30 uur en 14.00 uur en op woensdag van 09.30 uur en 16.00 uur. Wat eerst een opslag- en rommelruimte was, is omgetoverd tot een gezellige, frisse Kledingbank 3.0. Oftewel: Over & Weer – kledingruil Lingewaard. 

Bij Over & Weer - kledingruil wordt kleding ingezameld, gesorteerd en bruikbaar gemaakt voor uitruil. Zowel inwoners uit Lingewaard die door omstandigheden niet zelf in hun kledingbehoefte kunnen voorzien als mensen die het leuk vinden om onderling kleding te ruilen, kunnen gebruik maken van Over & Weer - kledingruil. Om aan de behoefte te kunnen voldoen, wordt gebruik gemaakt van ingezamelde tweedehands kleding als gedoneerde restpartijen. Overschot krijgt een maatschappelijke duurzame bestemming.

Over & Weer
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel

X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.