Brasserie Bloem

Brasserie Bloem

Algemeen 
Brasserie BLOEM! is een levendige plek waar je zowel binnen als op het terras vrienden ontmoet, iets drinkt, achter je laptop werkt, geniet van de ambachtelijke regionale keuken of een zakelijke bijeenkomst. De nadruk ligt hierbij op de participatie van medewerkers met en zonder een afstand tot de arbeidsmarkt. Brasserie BLOEM! streeft naar kwalitatief goede zorg middels ondersteuning op maat. Brasserie BLOEM! is flexibel, efficiënt, klant- en marktgericht. Maatschappelijke veranderingen vragen om bijzonder ondernemerschap. Brasserie BLOEM! is zo’n bijzondere onderneming en dit vraagt om een innovatieve en creatieve bedrijfsvoering.

Onze keuken staat voor creativiteit, vrij denken, eigenzinnigheid, pragmatisme en eenvoud: less-is-more. Deze waarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan.

Ligging
Brasserie Bloem is gevestigd aan de Markt in Bemmel. Deze locatie ligt in het hartje van Bemmel en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. 

Indeling
Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door één van de medewerkers en neem je plaats aan de bar of aan tafel. Door de open keuken is de samenwerking tussen begeleiders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt goed te zien. Voor het pand bevindt zich een terras, dat in de zomer druk bezocht wordt.

Begeleiding en activiteiten
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden ondersteund bij het serveren en prepareren van de gerechten. Werkzaamheden zijn vooral in de bediening, de keuken en het schoonmaken van de brasserie. De medewerkers krijgen de ruimte, maar worden ondersteund daar waar nodig. Persoonlijke ontwikkeling is daarbij erg belangrijk. 

Ketenpartners
Brasserie Bloem werkt met streekproducten van telers uit de omgeving. 

Adres
Markt 34
6681 AE Bemmel
Tel: 0481 842384
E-mail: BrasserieBloem@driestroom.nl
Website: www.brasseriebloem.nl

 
X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.