Cleanteam Breng

Cleanteam Bemmel

Algemeen
Cleanteam Bemmel is een samenwerking tussen Driestroom en Breng. Breng besteedt het schoonmaken van haar bussen uit aan het Cleanteam. Cliënten van Driestroom maken de binnen- en buitenkant van de bussen schoon. Op deze manier participeren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de maatschappij. Elke dag maakt het Cleanteam twee tot drie bussen schoon!

Ligging
Het Cleanteam is gevestigd aan de Transportstraat op het industrieterrein in Bemmel. Hier zijn de medewerkers vier dagen in de week bezig met hun werkzaamheden.

Indeling
Er is een werklijst waar alle taken van de dag op staan. Deze taken worden verdeeld onder de medewerkers en iedereen kan op de lijst zien wat zijn of haar werkzaamheden voor die dag zijn. Naast het schoonmaken van de lijnbussen worden ook de pendelbusjes van Breng schoongemaakt.

Begeleiding en activiteiten
De begeleiding laat de cliënten zoveel mogelijk zelf doen en biedt ondersteuning daar waar nodig. Om fouten te voorkomen hebben alle schoonmaakmiddelen een eigen kleur.

Ketenpartners
De grootste ketenpartner voor het Cleanteam is Breng; de leverancier van de bussen. Daarnaast werkt het Cleanteam in de toekomst samen met Connexxion en zal zij activiteiten gaan uitvoeren op het station.

Adres
Transportstraat 12
6681 LP Bemmel
Telefoon: 06-57572690
E-mail: cleanteambemmel@driestroom.nl
Twitter: @cleanteamBemmel

X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.