Cleanteam Breng

Cleanteam Nijmegen

Algemeen
Cleanteam Nijmegen is een samenwerking tussen Driestroom en Breng. Breng besteedt het schoonmaken van haar bussen uit aan het Cleanteam. Assistent-medewerkers van Driestroom voeren schoonmaakwerkzaamheden uit ten aanzien van de binnenkant van de bussen.Op deze manier participeren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de maatschappij. 
Bij Cleanteam Nijmegen zijn ook OV trainers werkzaam. Zij leren mensen, met of zonder beperking, te reizen met de bus. Op de momenten dat ze geen training geven werken zij mee met het schoonmaken van de bussen.

Ligging
Cleanteam Nijmegen is werkzaam in de remise van Breng. Hier zijn de assistent-medewerkers vier dagen per week (van maandag t/m donderdag).

Indeling
Er zijn lijsten waarop staat wat er in de bus moet gebeuren. Deze lijsten liggen in de bus. De assistent-medewerkers werken met maximaal drie personen tegelijk in een bus en zijn met zijn drieën verantwoordelijk dat alles van de lijst is schoongemaakt. Naast het schoonmaken van de lijnbussen worden ook de pendelbusjes van Breng schoongemaakt.

Begeleiding en activiteiten
De begeleiding ondersteunt de assistent-medewerkers bij hun werkzaamheden waar nodig. 

Ketenpartners
Driestroom werkt samen met Breng en het moederbedrijf Connexxion.

Adres
Industrieweg 109
6541 TV Nijmegen 
Telefoon: 06-10271765 of 06-10964009
E-mail: cleanteamnijmegen@driestroom.nl

 

 
X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.