Het Tarwebroodje

Algemeen
Het Tarwebroodje is gevestigd aan de Tarweweg, een locatie van Driestroom. Bij 't Tarwebroodje kunnen assistent-medewerkers meedraaien in de schoonmaakploeg. Ze helpen met het schoonhouden van het gebouw aan de Tarweweg en eventueel bij bedrijven in de buurt. Daarnaast is er ook ondersteuning in de keuken, hier kunnen assistent-medewerkers bijvoorbeeld soep maken, koffie & thee zetten en het verzorgen van de lunch voor medewerkers.

Ligging
Het Tarwebroodje is gevestigd aan de Tarweweg in Nijmegen, hier zitten meerdere locaties van Driestroom.

Begeleiding en activiteiten
Werkzaamheden worden voorzien van begeleiding. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij voorop. Daarom is de begeleiding op maat en wordt er ook zelfstandig gewerkt. Het Tarwebroodje kan de eerste stap zijn naar een betaalde baan.

Adres
Tarweweg 1F
6534 AM Nijmegen
Tel: 06-52386630
E-mail: tarwebroodje@driestroom.nl


X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.