makers en merken

Makers & Merken

Algemeen
Makers & Merken is een unieke plek waar cliënten van Driestroom, participanten en vrijwilligers samen met professionals uit zorg en welzijn niet alleen de winkel runnen, maar ook allerlei activiteiten ondernemen zoals het beschilderen van porselein, naaien van knuffels of wekelijkse Brei- & haak café.

Bij Makers & Merken komen veel dingen samen; de samenwerking tussen Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) en Driestroom, de ontmoeting van vrijwilligers en Makers, de ontmoeting van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de inwoners van Bemmel. In Makers & Merken doen cliënten, participanten en vrijwilligers echt mee en maken zij deel uit van het bedrijfsproces.

Kortom de winkel is een kleurrijk geheel en een prachtige ontmoetingsplek waar het dagelijks geluk van de mensen voorop staat.  

Ligging
Makers & Merken is te vinden in het centrum van Bemmel vlak naast winkelcentrum Assenburg. Tussen de andere winkels heeft Makers & Merken haar eigen plekje gecreëerd waar veel mensen even binnenlopen.

Indeling
Als je Makers & Merken binnenstapt word je vriendelijk ontvangen door een van onze medewerkers in de winkel. Makers & Merken biedt een ruim assortiment cadeauartikelen en woonaccessoires. Een groot gedeelte gemaakt door een van onze Makers, aangevuld met mooie, hippe en trendy Merken. In de winkel zijn dagelijks Makers aan de slag om mooie artikelen te produceren. Dit kan zowel achter in de winkel, als beneden in de werkruimte. 

Begeleiding en activiteiten
De Makers; het woord zegt het al, maken unieke producten zoals bijvoorbeeld schilderijen, sieraden en knuffels. Ze beschilderen serviesgoed, helpen de klanten doen enthousiast mee met het Brei & Haak café samen met buurtbewoners en vrijwilligers. Daarnaast verrichten zij werkzaamheden zoals het bijvullen van de voorraad, het op orde houden van de winkel en het prijzen van de producten. 

Ketenpartners
Makers & Merken staat in nauw contact met de omgeving. De samenwerking tussen Stichting Welzijn Lingewaard en Driestroom is daar een voorbeeld van, maar ook de ontmoeting van vrijwilligers, Makers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de inwoners van Bemmel laat dat zien. 

Adres
Makers & Merken
Markt 49
6681 AG Bemmel
E-mail: makersenmerken@driestroom.nl
Website: www.makersenmerken.nl
Facebook

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.