Mode Met een Missie

Algemeen
Stichting Mode Met een Missie biedt mannen en vrouwen met een kwetsbare achtergrond een zinvolle dagbesteding, opleiding en opstap naar werk. Zij werken in speciaal opgezette mode-ateliers aan het label Mode met een Missie, dat ontworpen is door jonge, Nederlandse modeontwerpers. De deelnemers leren arbeidsvaardigheden en vinden zo een betere aansluiting op de arbeidsmarkt. Vanuit de gedachte dat iedereen een tweede kans verdient, is in ieder kledingstuk een tweedehands detail verwerkt.

Ligging
Mode met een Missie bevindt zich in Klarendal, vlakbij het centrum van Arnhem. In deze wijk komen meerdere culturen samen en dat is ook te merken bij Mode met een Missie!

Indeling
Mode met een Missie bestaat uit inmiddels meerdere naaiateliers die ook kleren uit eigen collectie tentoonstellen. 

Begeleiding en activiteiten
Het naaien wordt geleerd aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zo wordt er gewerkt aan het eigen label van Mode met een Missie. De deelnemers worden begeleid bij het maken van artikelen en krijgen de ruimte om creatief bezig te zijn. Op deze manier willen ze de mensen laten participeren in de samenleving en waardoor ze uiteindelijk zelfstandig kunnen functioneren. 

Contactgegevens
Stichting Mode Met een Missie
Klarendalseweg 476
6822 GW te Arnhem
www.modemeteenmissie.nl

 

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur