triade

Triade

Triade is een dagcentrum waar op werkdagen verschillende activiteiten aangeboden worden.

Er is een groep waar mensen op een prettige en individueel passende wijze een dagprogramma aangeboden krijgen. Daarnaast is er een atelier waar creatieve activiteiten zijn, zoals het maken van kunstvoorwerpen van papier-maché of klei en het maken van kaarsen. Ook is er een multimedia-afdeling waar foto’s en video’s gedigitaliseerd worden, mensen basisvaardigheden op een computer kunnen leren en ook kunnen leren omgaan met internet. Per dag zijn er tussen de 35 en 40 mensen aanwezig. 

Je kunt Triade kenmerken als een open en gastvrije omgeving, waar mensen kunnen doen waar ze goed in zijn en waar ze gelukkig van worden. 

Triade ligt in een gezellige woonwijk midden in Elst, waar het Triade-gebouw een sociale functie heeft. Zo heeft het Sociale Kernteam Elst kantoor en spreekuren in het Triade-gebouw en organiseren we verschillende activiteiten: Elke donderdagavond is er in samenwerking met Forte Welzijn een Eetcafé en 1 keer per twee weken is er op donderdagavond een ruilavond van de Stichting Krijg de Kleertjes. Hier kunnen bezoekers kinderkleertjes inleveren en deze ruilen tegen kleren met een andere maat. Op de laatste zaterdagavond van elke maand organiseert De Disco Elst een feestavond voor mensen met een beperking in het gebouw van Triade. 


Adres
Prins Hendrikstraat 5A
6661 XL Elst
Telefoon: 0481-375795
E-mail: triade@driestroom.nl

 


X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.