triade

Huis van de Wijk Triade

In de wijk Elst-Noord ligt Huis van de Wijk Triade. Je kunt Triade kenmerken als een open en gastvrije omgeving, waar mensen kunnen doen waar ze goed in zijn en waar ze gelukkig van worden.

In Huis van de Wijk Triade bruist het van de activiteiten. In samenwerking met verschillende partners worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op werkdagen is er vanuit Driestroom dagbesteding waarin verschillende activiteiten aangeboden worden.

Er is een groep waar mensen op een prettige en individueel passende wijze een dagprogramma aangeboden krijgen. Daarnaast is er een atelier waar creatieve activiteiten zijn, zoals het maken van kunstvoorwerpen van papier-maché of klei en het maken van kaarsen. Ook is er een multimedia-afdeling waar foto’s en video’s gedigitaliseerd worden, mensen basisvaardigheden op een computer kunnen leren en ook kunnen leren omgaan met internet. Per dag zijn er tussen de 25 en 35 mensen aanwezig.

Huis van de Wijk Triade ligt in een gezellige woonwijk midden in Elst, waar het Triade-gebouw een sociale functie heeft. Zo heeft het Sociaal Kernteam Elst een kantoor en spreekuren in het gebouw. Forte Welzijn organiseert diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen. Woningbouwvereniging Vivare heeft elke dinsdag inloopspreekuur voor huurders. Op donderdagavond is er in samenwerking met Forte Welzijn een Eetcafé en een keer per twee weken is er ook op deze avond een ruilavond van de Stichting Krijg de Kleertjes. Hier kunnen bezoekers kinderkleertjes inleveren en deze ruilen tegen kleren met een andere maat. Op dat moment zijn er ook twee advocaten aanwezig die Gratis Rechtsbijstand op Locatie bieden. Iedereen kan hier vrijblijvend een advies vragen op juridisch gebied. Op de laatste zaterdagavond van elke maand organiseert De Disco Elst een feestavond voor mensen met een beperking in het gebouw van Triade.


Adres

Prins Hendrikstraat 5A
6661 XL Elst
Telefoon: 0481-375795
E-mail: triade@driestroom.nl

 


X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.