Wereldkeuken

Algemeen
De Wereldkeuken is een plek waar mensen van alle nationaliteiten werkzaam zijn en waar we ook graag mensen van alle nationaliteiten als gast ontvangen. Het is een aantrekkelijk en kleurrijk restaurant voor alle inwoners uit Arnhem en omgeving. Ontmoeting staat centraal. In het restaurant kan gegeten worden voor een redelijke prijs en daarnaast kunnen maaltijden afgehaald worden. De Wereldkeuken is een maatschappelijke onderneming die kansen wil bieden voor inwoners uit Arnhem op het gebied van participatie en toeleiding naar werk.

Ligging
De Wereldkeuken ligt in Klarendal, ongeveer een kilometer van Arnhem Centraal en op loopafstand van het centrum van Arnhem. 

Begeleiding en activiteiten
In dit multiculturele restaurant werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze werken in de bediening of in de keuken.  Persoonlijke ontwikkeling staat voorop, en ze worden begeleid daar waar nodig is. De Wereldkeuken is het opstapje naar een baan. Hier doet men ervaring op en wordt de overstap naar een vaste baan gemakkelijker.

Naast het restaurant beheert de Wereldkeuken ook nog een moestuin. De moestuin wordt ook onderhouden door cliënten van Driestroom samen met omwonenden. 

Adres
Klarendalseweg 477-1
6822 GW Arnhem
Tel: 026 - 382 75 49
Website: www.wereldkeukenarnhem.nl

X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.