Werkpost DrieGastHuizen

Algemeen
Het is een win-win situatie: Bewoners van woonzorgcentrum Drie Gasthuizen kunnen zich richten op diverse activiteiten en zorgorganisatie Driestroom heeft een dagbestedingsplek voor cliënten.

Activiteiten
Op deze locatie werken enkele mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, samen met een begeleider van Driestroom, om het logistieke gedeelte van de was te verzorgen voor alle bewoners van Drie Gasthuizen. Medewerkers halen de vuile was op bij bewoners, brengen deze schoon terug en vervolgens wordt de schone was opgeruimd. Daarnaast zijn er ook andere werkzaamheden zoals koffierondes, werken op de huiskamer, horeca (winkel en keuken), of er worden diverse activiteiten gedaan met bewoners. Medewerkers verrichten daarnaast werkzaamheden in de tuin, samen met WACO, tuinonderhoud, en sluiten aan bij de facilitaire dienstverlening van Nederrijn.  

Ligging
DrieGastHuizen is gevestigd achter de wijk Klarendal in Arnhem, op ongeveer een kilometer afstand van het centrum.

Begeleiding 

Cliënten van Driestroom worden begeleid bij alle activiteiten. De werkzaamheden worden ondersteund waar nodig en er wordt voor structuur gezorgd. De samenwerking tussen personeel en de cliënten van Driestroom gaat erg goed. 

Ketenpartners
DrieGastHuizen is hierin de hoofdpartner.

Adres
Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen
Rosendaalseweg 485
6824 KK Arnhem
Tel.: 06-46756204
E-mail: Driegasthuizen@driestroom.nl

 

X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.