Werkpost Noorderlicht

Werkpost Noorderlicht is gevestigd in Brede School Noorderlicht te Wijchen. De werkpost geeft mensen met een dagbestedingsindicatie, participanten en assistent-medewerkers de mogelijkheid om begeleid te werken en biedt mensen uit de buurt ondersteuning bij activiteiten en hulp bij kleinschalig onderhoud.

Werkzaamheden en mogelijkheden
De werkpost wil in de toekomst werk bieden aan acht tot tien personen. De werkzaamheden lopen uiteen van kleinschalig onderhoud in de wijk en rondom de school tot het begeleiden van ouderen naar de supermarkt of bibliotheek. De werkpost verzorgt een uitstekende leerplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om ervaringen op te doen en door te groeien naar een betaalde baan.

Waardering
Werkpost Noorderlicht geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om uit huis te komen en zichtbaar werk te doen voor de wijk. De waardering van anderen voor het werk dat is gedaan, daar doen de medewerkers het voor. 

Samenwerking
Werkpost Noorderlicht werkt binnen de Brede School Noorderlicht samen met BSO en TSO De Eerste Stap, Sociaal Wijkteam Wijchen, de Paulusschool, fysiotherapeut Kids2Move, Psychologie Centraal, Wijkvereniging Wijchen Noord en Unit Jong Kind.

Hulp nodig?
Heb je een afstand tot de arbeidsmarkt en lijkt het je wat om bij Werkpost Noorderlicht aan de slag te gaan of kun je hulp gebruiken van de werkpost voor kleinschalig onderhoud en andere vragen? Neem dan contact op met:

Werkpost Noorderlicht
Roerdompstraat 76
6601 DL Wijchen
06-52374639
noorderlicht@driestroom.nl

 
X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.