Praatapps.nl beste kringproduct 2014

De website Praatapps.nl, ontwikkeld door de logopedisten van Driestroom, is uitgeroepen tot winnaar van de Kringproductverkiezing 2014. De verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Praatapps.nl is een website boordevol app’s om spraak, taal en communicatie te stimuleren.

Kringproductverkiezing
De NVLF reikte dit jaar voor de derde keer de prijs uit voor beste logopedisch kringproduct. Kringproducten worden ontwikkeld door kwaliteitskringen om de praktijk te verbeteren. Een kwaliteitskring is een groep van ongeveer 10 tot 16 logopedisten die met elkaar in gesprek gaan over alle aspecten van het logopedievak. Om meer bekendheid te geven aan kringproducten buiten de eigen kwaliteitskring, wordt elk jaar een kringproductverkiezing gehouden. Het product dat uitgeroepen wordt tot logopedisch kringproduct van het jaar verdient deze titel op basis van het oordeel van de beroepsgroep.

Praatapps.nl
Praatapps.nl biedt een uitgebreid overzicht aan bruikbare apps om de taal, spraak en communicatie te stimuleren. De apps zijn gerangschikt op basis van verschillende leerdoelen en beoordeeld door logopedisten op gebruiksvriendelijkheid, aantrekkelijkheid, multifunctionaliteit, prijs-kwaliteit en inzetbaarheid voor logopedische doelen.

Driestroom biedt zorg en ondersteuning aan mensen met en zonder beperking. Alledaags geluk staat hierbij voorop. www.driestroom.nl

Einde persbericht

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Driestroom Marketing & Communicatie

communicatie@driestroom.nl

0481-366092

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur