Doen waar je blij van wordt bij Dagcentrum Maldensteijn

04 april 2022

Bij Dagcentrum Maldensteijn kun je doen waar je blij van wordt. Of dit nou het onderhouden van een moestuin is, werken met hout, schilderen of koken? Bij ons kun je leren en werken zoals jij wilt. Samen met jou kijken we naar jouw wensen, interesses en mogelijkheden. Natuurlijk altijd met het oog op jouw alledaags geluk!

Actief met en voor de wijk

Maldensteijn-2178Dagcentrum Maldensteijn ligt midden in het centrum van Malden en is onderdeel van Multifunctioneel Centrum Maldensteijn. We gaan regelmatig de wijk in, waar we buurtbewoners ontmoeten en samen activiteiten opzetten. Een mooi voorbeeld hiervan is onze gezamenlijke wijklunch. Twaalf keer per jaar lunchen we samen en bespreken het reilen en zeilen in de wijk. Bij mooi weer lunchen we op ons terras. Hier vind je ook onze moestuin waarin we groente en fruit verbouwen. Daarnaast werken we samen met verschillende andere organisaties waar we kleine klussen voor doen.

Van schilderen tot werken met hout 

Bij ons kun je leren en werken zoals jij wilt. Ben jij een echte creatieveling die van schilderen houdt? Of word jij blij van het werken met hout of juist van het maken van lekkere lunches? Bij Dagcentrum 
Maldensteijn kan het allemaal. Altijd op je eigen niveau en in je eigen tempo! 

In het groen

Je kunt bij ons ook leren en werken in het groen. Heb je groene vingers en werk je graag zelfstandig met begeleiding op afstand? Dan is werken in de tuinen van Zorgcentrum Malderburch misschien 
iets voor jou. We hebben hier een werkpost die volop in ontwikkeling is. De werkpost is op loopafstand van Dagcentrum Maldensteijn, van waaruit je begeleiding ontvangt. Bij de werkpost leer je de fijne kneepjes van het hoveniersvak.

Ondersteuning op maat

We ondersteunen jou waar nodig en je kunt altijd op ons terugvallen. We passen onze begeleiding en verzorging aan jou aan. Ook zijn we geschoold om medicatie te geven. Samen zorgen we ervoor dat je precies de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. 

Wil je meer lezen over Dagcentrum Maldensteijn? Bekijk dan onze flyer en neem contact op via driestroomincontact@driestroom.nl of 0481 - 37 55 55.