Driestroom en Omroep Gelderland tekenen samenwerkingsovereenkomst

08 januari 2021

Een feestelijke aangelegenheid mag het zeker genoemd worden: Driestroom en Omroep Gelderland werken vanaf 1 januari 2021 samen. Guus van Kleef, directeur Omroep Gelderland, en Wim Muilenburg, voorzitter Raad van Bestuur Driestroom, zetten donderdag 7 januari hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst. Vanaf nu zullen in de bedrijfskantine van Omroep Gelderland in Arnhem een aantal dagen per week assistent-medewerkers aan het werk zijn. Zij worden ondersteund door begeleiders van Driestroom. 

Bij Omroep Gelderland zijn er voor de assistent-medewerkers van Driestroom ontzettend veel mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen. Ze zorgen voor een nette bedrijfskantine, de vitrines worden bijgehouden en in de keuken bereiden ze een lekkere lunch voor de medewerkers van Omroep Gelderland.  Samenwerkingovereenkomst, werkpost

Blijdschap bij beide partijen
Guus van Kleef, directeur Omroep Gelderland: “Het is een lang gekoesterde wens van mij om ook mensen die minder makkelijk aan een baan kunnen komen een kans te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat de mensen van Driestroom zich thuis gaan voelen bij Omroep Gelderland en dat ze waarde gaan toevoegen aan de omroep.” Ook Wim Muilenburg, voorzitter Raad van Bestuur Driestroom, is erg verheugd met deze samenwerking: “Het is erg fijn om te merken dat Omroep Gelderland met zoveel enthousiasme samen met ons een werkplek heeft kunnen creëren voor onze assistent-medewerkers. Er heerst een fijne sfeer bij Omroep Gelderland. Dit is écht een leuke, leerzame plek voor onze assistent-medewerkers".

Tom, assistent-medewerker van Driestroom, was bij de ondertekening: “Voor mij is dit een heel mooi moment. Uiteraard vind ik het wel spannend om op een nieuwe plek te beginnen, maar ik heb er ontzettend veel zin in. Het leukste werk in de keuken vind ik het maken van verse soepen. Daar zullen de medewerkers van Omroep Gelderland heel blij mee zijn.”