Drummer Ton neemt afscheid bij Driestroomband Jukebox

20 april 2021

Ton is als drummer al meer dan 25 jaar de motor van Driestroomband Jukebox. Maakt iemand een uitglijder, dan houdt Ton onverstoorbaar het ritme vast en trekt de boel vlot. Helaas is Ton ongeneeslijk ziek, waardoor hij afscheid moet nemen bij Driestroomband Jukebox.

Afgelopen vrijdag hebben we een fijn samenzijn gehad met Ton in de theaterzaal van ’t Mozaïek in Wijchen. Ton werd buiten bij ’t Mozaïek opgewacht door familie, vrienden, kennissen, cliënten en begeleiders die samen een erehaag vormden. De rode loper was voor hem uitgerold en middels een groot applaus werd hij onthaald. Eenmaal binnen hebben we muziek gemaakt, waarbij het favoriete nummer van Ton ‘Always look on the bright side of life’ natuurlijk niet mocht ontbreken.

Ook werd Ton verrast door een speciaal voor hem gemaakt nummer, waarin nog maar eens benadrukt werd dat Ton de motor van de band was. Mooie woorden voor Ton waren er van toetseniste Kari-Anne, voormalig zangeres Kiona en bandleider Peter. Ook Wim Muilenburg, bestuurder van Driestroom, sprak Ton toe en refereerde aan het ‘duimpje omhoog’ dat zij bij elk optreden aan elkaar gaven. Vele bloemen, kaarten en cadeaus mocht Ton in ontvangst nemen. Het was een mooie middag met een lach en een traan.

Ton, bedankt voor jouw fantastische bijdrage aan het succes van Jukebox!

Driestroomband Jukebox

_VO_8683_22     TON-8526

TON-8597     _VO_8694