Geslaagd!

30 juli 2021

Ook bij een aantal Driestroom studenten kon de vlag eindelijk uit! Zij zijn geslaagd voor de opleiding tot Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg (niveau 3). De afgelopen twee jaar volgden 14 zij-instromers de versnelde opleiding waarbij ze 1 dag in de week naar school gingen en daarnaast 2,5 dag werkten bij verschillende locatie binnen onze organisaties. Daarnaast hebben nog 4 studenten hun diploma gehaald;  drie voor persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en één student voor begeleider gehandicaptenzorg. 

Praktijkopleiders Sandra Doeleman en Bouwkje Lelivelt overstelpten de 14 studenten tijdens de diploma-uitreiking met mooie woorden van hun collega’s van de werkvloer. “Het waren twee ingewikkelde jaren waarin het coronavirus veel invloed heeft gehad. Jullie hebben veel online les gehad en ook op de werklocaties veranderde er veel. Jullie hebben je heel goed staande weten te houden, complimenten hiervoor. De liefde voor onze cliënten, dat hebben jullie zeker gemeen!”, zo begon Sandra de diploma-uitreiking van de Driestroomklas. Alle studenten werden één voor een naar voren geroepen en Sandra had voor ieder een persoonlijk woordje. 

Sandra: “We wensen alle geslaagden veel succes met de vervolgstappen in hun carrière. We bedanken de werkvloer voor de begeleiding, zonder hen hadden zij het misschien wel niet gered.” 

 
Praktijkleren, zij-instromer, zorg, Driestroomklas