Impact van corona niet niks voor mensen met een beperking

02 november 2020


De Gelderlander heeft vandaag, maandag 2 november, een artikel geplaatst over de toename van het aantal geweldsincidenten in de gehandicaptenzorg sinds de corona-uitbraak. Onze directeur WLZ, Hans van Gestel, vertelt over de situatie binnen Driestroom en licht toe wat de impact is van het coronavirus op het dagelijkse leven van onze cliënten.

Ook andere medewerkers en bewoners van Driestroom komen in het artikel aan het woord. Begeleider Maaike Osterloh vertelt bijvoorbeeld hoe lastig de veranderende coronamaatregelen zijn voor onze cliënten. En begeleider Sonja Willems geeft aan welke activiteiten er nu tijdelijk niet ondernomen kunnen worden. Teamleider Marjolein Ubbink geeft aan dat de gehandicaptenzorg zo weinig genoemd werd in de persconferenties en teamleider Johannes Sana vertelt over de constante spanningen onder de cliënten.

Onze bewoners Norbert, Sandra en Joke mogen ook vertellen wat zij van de situatie vinden en delen hun eerlijke verhaal.

Benieuwd naar alle verhalen? Lees dan het hele artikel hier. Let wel: het is een Premiumartikel. Zonder abonnement kun je hiervan maar een beperkt aantal artikelen lezen. Zijn je artikelen op, dan krijg je maar een klein stukje te zien.