Ondertekening samenwerking nieuwbouw Ellis met woningcorporatie Talis

19 april 2023

Op maandag 17 april ondertekenden we samen met woningcorporatie Talis de overeenkomst voor 26 appartementen ‘Ellis’ in Nijmegen-Noord. In een nieuwe woonwijk worden appartementen gebouwd voor volwassenen met een ondersteuningsvraag. Bijzonder aan deze nieuwe locatie is dat mensen met en zonder beperking samen leven, naar elkaar omkijken en een goede buur voor elkaar zijn. De verwachting is dat deze nieuwe appartementen eind 2023 klaar zijn. 

In Hart van de Waalsprong realiseren wij in totaal 51 appartementen, waarvan de helft voor Driestroom. Door nauw samen te werken met onze zorgpartners, zoals Driestroom, dragen we bij aan diverse wijken met een passende plek voor iedereen, ook hier in het nieuwe woon- en winkelhart van de Waalsprong.”
Ronald Leushuis, bestuurder Talis.

Door deze samenwerking met Talis kunnen mensen met een ondersteuningsvraag steun van buurtbewoners en organisaties ervaren en minder afhankelijk zijn van professionele zorg. Zo bouwen we samen aan een inclusieve samenleving waar iedereen zich thuis voelt.
Hans van Gestel, Lid Raad van Bestuur Driestroom.

Benieuwd naar deze nieuwe woonlocatie in Nijmegen-Noord? Lees dan meer op onze nieuwbouwpagina