Sleuteloverdracht nieuwe appartementen Ellis

15 november 2023

Maandag 13 november was de oplevering van nieuwbouw Ellis in Hart van de Waalsprong, Nijmegen-Noord. Floor Schoenmakers overhandigde namens Talis de sleutels van onze 26Sleuteloverdracht-Floor-aan-Mirelle appartementen aan Mirelle Knüsel. 

De 25 appartementen (en 1 appartement voor de inloop) zijn onderdeel van een nieuw wooncomplex met in totaal 51 appartementen. De ene helft is bestemd voor mensen die wij ondersteunen en de andere helft voor huurders van Talis. Onze bewoners en huurders van Talis wonen verspreid in het gebouw.

De komende periode gaat ons team Facilitair en Vastgoed binnen aan de slag zodat onze bewoners en begeleiding begin 2024 kunnen verhuizen naar deze nieuwe woonlocatie.

Wil je meer weten over deze nieuwe woonlocatie in Nijmegen? Lees dan verder op onze nieuwbouwpagina

 

    

Ook voor jou interessant

18mei IMG_0881 Nieuws - 18 mei 2023

Nieuwbouw groepswonen Oude Weurtseweg in Nijmegen


Op de voormalige locatie van de Van Mameren fabriek in Nijmegen bouwen we een nieuwe woonvoorziening voor volwassenen (20 – 70 jaar) met een licht tot matige verstandelijke beperking. Een plek waar je kunt genieten van het groepswonen met veel aandacht voor kleinschaligheid, huiselijkheid en gezelligheid. We verwachten dat deze nieuwe studio’s vanaf half november 2023 te bewonen zijn. Groepswonen in Nijmeegse wijk Een plek waar je samen leeft en kunt genieten van het groepswonen. Vanuit de centrale keuken wordt dagelijks gekookt en in de woonkamer ontmoet je andere bewoners. En iedere studio (30 m2) heeft eigen sanitair. Deze nieuwe locatie ligt in een rustige woonwijk dichtbij het centrum van Nijmegen. Wat bieden wij de toekomstige bewoner? Woonvorm Oude Weurtseweg biedt 24-uurs zorg met nabijheid van begeleiding en is bedoeld voor mensen die moeite hebben om hun hulpvraag uit te stellen. Wil je meer weten over deze nieuwe woonlocatie in Nijmegen? Lees dan verder op onze nieuwbouwpagina.    Lees verder
11mei Foto-2-voorkant-flyer-Ellis Nieuws - 11 mei 2023

Driestroom en Talis werken samen aan betekenisvol wonen in de wijk


In de nieuwe woonwijk in Nijmegen-Noord realiseren we appartementen voor volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Bijzonder aan deze nieuwe locatie is dat mensen met en zonder ondersteuningsvraag samen leven, naar elkaar omkijken en een goede buur voor elkaar zijn. Dit project is een nauwe samenwerking tussen woningcorporatie Talis en Driestroom. We verwachten dat deze nieuwe appartementen eind 2023 klaar zijn. Wonen op jouw manier Een wijk waarin mensen vanuit hun mogelijkheden bijdragen aan de leefbaarheid en voor elkaar kunnen klaarstaan. Driestroom, Talis en ondernemers in de wijk creëren samen kansen om naast een fijne woonplek ook een plek te bieden voor betekenisvol ontmoeten, invulling van de dag, werk en vrije tijdsbesteding.  “Zo bouwen we samen aan een inclusieve omgeving waar iedereen zich thuis voelt en mensen minder afhankelijk zijn van alleen professionele zorg.” Hans van Gestel, Lid Raad van Bestuur Driestroom. Benieuwd naar deze nieuwe woonlocatie in Nijmegen-Noord? Lees dan meer op onze nieuwbouwpagina.      Lees verder