Rapper Bizzey treedt op bij Driestroomhuis de Schutse

17 november 2020

De spanning was goed te voelen afgelopen zaterdagavond bij de kinderen van Driestroomhuis De Schutse. De spanning had niets te maken met het wachten op Sinterklaas, maar kwam vanwege het bezoek van een bekende Nederlandse rapper aan het gezinshuis. De hele dag waren de kinderen al zenuwachtig voor het speciale bezoek. Niemand minder dan rapper Bizzey kwam een optreden geven!

Hoe zal hij zijn? Hoe zal het gaan? Welke liedjes gaat hij zingen? Hij is heel beroemd, hoe doe je dan? Allemaal vragen waar de kinderen van tevoren mee bezig waren. 

 

Wilma, Gezinshuisouder van Driestroomhuis De Schutse, vertelt: “Om 19:00uur was het zo ver en komt Bizzey binnen. Het was nog nooit zo stil geweest en alle kinderen waren vol bewondering. Een echte rapper in ons gezinshuis! Na een aftastend begin, beginnen Bizzey en de kinderen wat te kletsen, vragen aan elkaar te stellen en komen de kinderen wat los. Het ene kind legt uit wat een gezinshuis precies is, de andere vertelt zijn eigen verhaal waarom hij in het gezinshuis woont. Ook Bizzey vertelt over dingen die hij heeft meegemaakt en over zijn verleden. Het was mooi om de herkenbaarheid aan beide kanten te zien.”

 

Wilma vervolgt: “Toen was het tijd voor muziek, dansen, meezingen en natuurlijk een handtekening scoren van Bizzey. Het was een bijzondere avond voor iedereen en het was prachtig om te zien hoe de kinderen en Bizzey met elkaar omgingen. Als afsluiter beloofde Bizzey nog een langs te komen als hij een keer in de buurt is. Gewoon omdat het zo gezellig was.”

Bizzey1