Ruben als VIP naar het Gouden Kalveren Gala

13 oktober 2021

Kennen jullie Ruben nog? Iedere zaterdag komt Ruben naar Zorgboerderij De Bonte Koe in Randwijk voor zijn dagbesteding. De Bonte Koe werkt samen met Driestroom en Doreth van Zuylen, trajectcoach bij Driestroom, heeft dan ook regelmatig contact met Ruben, zijn ouders en Maas Verwoert (de eigenaar van De Bonte Koe).

Een tijdje geleden hebben we een mooi filmpje van Ruben gedeeld waarin hij laat zien dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij De Bonte Koe. En dat heeft hij nog steeds! 

Winnaar
Afgelopen zomer is Ruben met twee vrienden naar de film ‘Bon Bini: Judeska in da house’ in de bioscoop geweest. Deze film was genomineerd voor de Publieksprijs van het Gouden Kalf en Ruben heeft op deze film gestemd. Door je stem uit te brengen, maak je kans op het winnen van het Special Guest pakket. En wat een geluk: Ruben bleek de winnaar te zijn van het Special Guest pakket! Samen met zijn moeder mocht hij als VIP naar het Gouden Kalveren Gala!

Echte VIPs
Chantal Krechting, moeder van Ruben, vertelt hierover: “Op de dag van de uitreiking van de Gouden Kalveren werden Ruben en ik thuis opgehaald als echte VIPs. Onze eerste stop was bij een winkel voor kledingverhuur waar Ruben een smoking aangemeten kreeg. Vervolgens werden we naar ons hotel gebracht, waar we na het gala mochten blijven slapen. In het hotel hebben we ons omgekleed en genoten van een heerlijk diner.” 

De rode loper
En toen was het tijd om naar de Stadsschouwburg in Utrecht te gaan. Ruben en moeder Chantal liepen via de rode loper naar binnen en stonden oog in oog met allerlei bekende Nederlanders. Chantal: “Ruben stapte op iedereen af die hij kende en vroeg of ze met hem op de foto wilde gaan. Dat was een groot succes. Ruben straalde van oor tot oor!”

Meet & greet
Na de uitreiking mocht Ruben Jandino Asporaat ontmoeten bij de meet & greet; een van de onderdelen uit het Special Guest Pakket. Chantal: “Het was geweldig! Jandino nam alle tijd om de vragen van Ruben te beantwoorden en als afsluiter gingen ze samen op de foto.”

Ruben: “Het was een geweldige ervaring! Eentje om nooit meer te vergeten!”

 

   IMG-20211001-WA0043

Ruben1   IMG-20211001-WA0032