Tandemtour van start!

31 mei 2021

Het is zo ver, de tandemtour Op weg langs Alledaags Geluk is gestart! Vanochtend om 08:40 zijn Wim Muilenburg en Jan Kruitbosch als eersten op de fiets gestapt, in een tour langs al onze zorgondernemers. De reden? We mogen de 150ste zorgonderneming verwelkomen in onze franchiseketen. Iets dat we groots vieren! Want het is bijzonder dat we met zo veel zorgondernemers op zo veel verschillende manieren betekenis kunnen geven aan zo veel verschillende levens. En het is belangrijk om stil te staan bij alle mooie initiatieven die we met elkaar gerealiseerd hebben.

De tour
In de hele maand juni stappen collega's van Driestroom en Ondernemersgroep Driestroom in wisselende samenstellingen op de tandem. Samen bezoeken zij vrijwel alle zorgondernemingen die Driestroom op dit moment telt. De tour begon vandaag in Elst bij een van onze oudste ondernemingen, Driestroomhuis Merm, en eindigt vrijdag 25 juni in Zeeland bij onze jongste zorgondernemingen, Driestroomhuis Myosoitis en Driestroomhuis Just Good Care.

De eerste dag
Vandaag zijn Wim en Jan op bezoek geweest bij Driestroomhuis Merm, ABC Bemmel, Driestroomhuis De Meander, Kompas Mengelmoes, Driestroomhuis Als Thuis en TriUnity. Ze hebben mooie herinneringen opgehaald, nieuwe ervaringen opgedaan en enorm genoten van het mooie weer!