Werk, weerbaarheid en sport komen samen bij Werken bij Haans

22 juli 2021

Op donderdag 5 augustus start in Velp de nieuwe zorgonderneming Werken bij Haans. Een werkinitiatief van zorgondernemer Thomas Haans. Werken bij Haans biedt (jong)volwassenen werk- en sportactiviteiten vanuit een veilige en vertrouwde omgeving gericht op de persoonlijke ontwikkeling. Het doel van Werken bij Haans is om deelnemers te laten groeien in hun kracht. Thomas heeft Werken bij Haans gestart in franchisevorm bij Driestroom.

Werken Bij Haans
Werken Bij Haans is er voor (jong)volwassen vanaf 18 jaar, met een Wlz-indicatie of met een afstand tot de arbeidsmarkt, die aan hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid willen werken door middel van sport-, werk- en weerbaarheidsactiviteiten. De activiteiten bestaan onder andere uit het onderhouden van sportpark De Pinkenberg, samen sporten en het doen van klussen in de wijk voor anderen. 

Thomas: “Mijn doel is een fijne, veilige omgeving creëren voor deelnemers om zich te ontwikkelen. Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijke aandacht. Ik geef deelnemers de ruimte en het vertrouwen om zich te ontwikkelen en te groeien in eigen kracht. We zijn uniek in de combinatie van werken en sporten. Hier werk je aan jezelf en doe je ook iets voor een ander. Ik kijk er met plezier naar uit om te starten!”

Franchisenemer bij Driestroom
Thomas start zijn onderneming bij Driestroom, nadat hij jaren bij Driestroom heeft gewerkt als ambulante begeleider vanuit het team Zorg binnen onderwijs. Driestroom is blij om weer een nieuw werkinitiatief aan haar franchiseketen te mogen toevoegen. Wat de franchiseketen van Driestroom bijzonder maakt, is de unieke combinatie van ondernemerschap en excellente kwaliteit van kleinschalige zorg. Onder de vlag van Driestroom kunnen deskundige zorgprofessionals hun droom waarmaken en betekenisvolle zorg vormgeven.

Yvonne Strunk, Relatiemanager Ondernemersgroep Driestroom: “Werken bij Haans is een zeer mooi werkinitiatief dat zijn waarde zeker gaat bewijzen. Hoe Thomas sport, werk en weerbaarheid met elkaar combineert in een op maat gemaakt activiteitenprogramma voor zijn deelnemers, zie je nog vrijwel nergens.”

Meedoen?
Werken Bij Haans start vanaf donderdag 5 augustus. Vanaf dat moment kunnen (jong)volwassenen met een Wlz-indicatie of met een afstand tot de arbeidsmarkt, via Activerend Werk, bij Thomas aan de slag. Aanmelden kan vanaf nu. Heb je interesse? Kijk dan op www.werkenbijhaans.nl

Wil je meer weten over ondernemerschap in samenwerking met Driestroom? Neem contact op met Yvonne Strunk via 06 - 303 553 12 of yvonnestrunk@driestroom.nl.