Stichting-Driestroom-Headervisual-13

IK ZOEK ZORG

Voor:
Beperking:
Er zijn 24 producten gevonden.

ONTWIKKELINGSVRAGEN

Ik heb een vraag over:

Routebeschrijving

Het Centraal Bureau van Driestroom is goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer.  

Vanaf station Elst

Als je met de bus of trein komt, dan wandel je vanaf station Elst in ongeveer 20 minuten naar ons toe. Vanaf het perron ga je rechtsaf richting de Nieuwe Aamsestraat. Na ongeveer 450 meter sla je rechtsaf de Industrieweg-Oost in. Deze weg blijf je volgen. Na ongeveer 1 kilometer zie je aan de linkerkant van de weg het Centraal Bureau.

Met de auto

Kom je vanaf de A15? Neem dan de A325 richting Arnhem en vervolgens afslag Elst/bedrijventerrein De Aam. Aan het eind van de afslag sla je rechts de Nieuwe Aamsestraat in.

Op de tweede rotonde ga je driekwart rond richting Industrieweg-Oost. Na ongeveer 1 kilometer vind je het Centraal Bureau aan de linkerzijde van de weg.

Kom je vanuit Arnhem? Dan neem je de A325 richting Nijmegen en vervolgens afslag Elst/bedrijventerrein De Aam. De verdere route is zoals hierboven beschreven.

Kom je vanuit Nijmegen? Dan neem je de A325 richting Arnhem en vervolgens afslag Elst/bedrijventerrein De Aam. De verdere route is zoals hierboven beschreven.

Adresgegevens

Ons bezoekadres is:

Driestroom
Industrieweg-Oost 27
6662 NE Elst
Telefoonnummer: 0481-366 000

X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.