Cliëntvertrouwenspersoon

 

Iemand waarmee je kunt praten over jouw vraag, klacht of probleem

Heb je een vraag, een klacht of een probleem? Soms is het moeilijk om dat te zeggen. Je wilt misschien wel, maar je durft niet goed of je weet niet hoe. Als je wilt, dan kun je hierover praten met een cliëntvertrouwenspersoon. Cliëntvertrouwenspersonen bieden een luisterend oor en zoeken samen met jou naar een oplossing. Woon jij bij een locatie van Driestroom of in een Driestroomhuis? Dan kun je terecht bij cliëntvertrouwenspersoon Wiena Bakker of bij de vertrouwenspersonen van het AKJ. 

Wat jij met de cliëntvertrouwenspersoon bespreekt, blijft tussen jullie. De cliëntvertrouwenspersoon luistert naar je en denkt met je mee.

Ben je 18 jaar of jonger (Jeugdwet), dan kun je contact opnemen met het AKJ via 088 – 555 1000 of info@akj.nl. Een van de cliëntvertrouwenspersonen zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Ben je ouder dan 18 jaar, dan kun je contact opnemen met Wiena Bakker via 06 – 538 854 59 of wienabakker@adviespuntzorgbelang.nl.

 

 

 

 

 

 

 

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur