Coronamaatregelen Kindercentra voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Laatste update: 04-02-2022

We zijn heel blij dat alle kindercentra open blijven. Dit is fijn voor iedereen; voor jouw kind, voor jou, voor onze groepsleiding, de logopedisten, fysiotherapeuten, behandelcoördinatoren en trainers. Er zijn wel aanvullende maatregelen nodig om de Kinderdagcentra verantwoord open te houden.

 

Het testen van jouw kind
Je maakt als ouder of verzorger een afspraak via 0800-1202. De GGD vertelt je hoe kleine kinderen in jouw regio worden getest. Houd je kind thuis totdat de testuitslag bekend is.

Voorzorgsmaatregelen  
Binnen Driestroom zijn we nog steeds extra alert op hygiëne. We zullen regelmatig met de kinderen handen wassen en ventileren. Daarnaast leren we de kinderen indien mogelijk hoesten en niezen in de binnenkant van hun elleboog. Het is fijn als je hier thuis ook aandacht voor hebt. Verder houden onze medewerkers zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar en schudden ze geen handen.

 

Wanneer een kind besmet is die bij jouw zoon/dochter in de groep zit, ontvang je van ons zo snel mogelijk telefonisch bericht. Bij iedere melding van besmetting van kinderen of onze medewerkers nemen wij contact op met de GGD. De door de GGD voorgestelde maatregelen worden opgevolgd. Wij vragen je voor jezelf en voor jouw kind alert te blijven op gezondheidsklachten en het belang van hygiëne.  

Therapieën en trainingen  
Logopedie, fysiotherapie, ergotherapie en DTT behandelingen blijven plaatsvinden. 
 
Vervoer  
De taxivervoerders blijven jouw kind halen en brengen indien jouw kind gebruik maakt van taxivervoer. Als je jouw kind zelf kunt halen en brengen heeft dat onze voorkeur. 
 
Brengen en ophalen 
Brengen kan tussen 8.30 en 9.00 uur en ophalen tussen 14.45 en 15.00 uur. 

Heb je nog vragen of zorgen?  
Neem dan contact op met één van de medewerkers van de locatie.

Driestroom-Elst-6725

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We helpen je graag verder!