IK ZOEK ZORG

Voor:
Beperking:
Er zijn 24 producten gevonden.

ONTWIKKELINGSVRAGEN

Ik heb een vraag over:

Specialismen

Alles in huis

Op onze locaties werken enkel hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers. In nauwe samenspraak met de ouders en vertegenwoordigers begeleiden, ondersteunen en zorgen zij voor de cliënt. Heeft de cliënt specialistische begeleiding nodig, dan voorziet Driestroom daarin. Wij hebben een zeer breed aanbod van (unieke) specialisten. Dit betekent dat we op vrijwel elke hulpvraag, hoe complex ook, een antwoord kunnen vinden. Driestroom heeft onder andere artsen voor verstandelijk gehandicapten (AVG’s), systeemtherapeuten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, GZ-specialisten en seksuologische hulpverleners in dienst, maar bijvoorbeeld ook logopedistes gespecialiseerd in verslikproblematiek en communicatie.
Ons uitgangspunt is om onze cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Al onze cliënten. Met ieder hun eigen behoeftes.

 

X

Driestroom niet telefonisch bereikbaar

Op dit moment is er een telefonische storing. Hierdoor is het Centraal Bureau van Driestroom en het Driestroomloket niet telefonisch bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak!

Datum laatste wijziging: donderdag 13 juni 2019 om 14.15 uur