IK ZOEK ZORG

Voor:
Beperking:
Er zijn 24 producten gevonden.

ONTWIKKELINGSVRAGEN

Ik heb een vraag over:

Specialismen

Alles in huis

Op onze locaties werken enkel hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers. In nauwe samenspraak met de ouders en vertegenwoordigers begeleiden, ondersteunen en zorgen zij voor de cliënt. Heeft de cliënt specialistische begeleiding nodig, dan voorziet Driestroom daarin. Wij hebben een zeer breed aanbod van (unieke) specialisten. Dit betekent dat we op vrijwel elke hulpvraag, hoe complex ook, een antwoord kunnen vinden. Driestroom heeft onder andere artsen voor verstandelijk gehandicapten (AVG’s), systeemtherapeuten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, GZ-specialisten en seksuologische hulpverleners in dienst, maar bijvoorbeeld ook logopedistes gespecialiseerd in verslikproblematiek en communicatie.
Ons uitgangspunt is om onze cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Al onze cliënten. Met ieder hun eigen behoeftes.

 

X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.