IK ZOEK ZORG

Voor:
Beperking:
Er zijn 24 producten gevonden.

ONTWIKKELINGSVRAGEN

Ik heb een vraag over:

Specialismen

Alles in huis

Op onze locaties werken enkel hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers. In nauwe samenspraak met de ouders en vertegenwoordigers begeleiden, ondersteunen en zorgen zij voor de cliënt. Heeft de cliënt specialistische begeleiding nodig, dan voorziet Driestroom daarin. Wij hebben een zeer breed aanbod van (unieke) specialisten. Dit betekent dat we op vrijwel elke hulpvraag, hoe complex ook, een antwoord kunnen vinden. Driestroom heeft onder andere artsen voor verstandelijk gehandicapten (AVG’s), systeemtherapeuten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, GZ-specialisten, seksuologische hulpverleners en palliatief zorgconsulenten in dienst. Voor de pallatieve zorg participeren we in het Netwerk Palliatieve Zorg (regio Arnhem /Liemers)  en het Netwerk Palliatieve Zorg Zuid Gelderland. Ook hebben we bijvoorbeeld logopedistes gespecialiseerd in verslikproblematiek en communicatie in huis.
Ons uitgangspunt is om onze cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Al onze cliënten. Met ieder hun eigen behoeftes.

 

 

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur