Zorgzoeker_ASS_12-18

Ondersteuning thuis en elders

Ambulant
Zorg binnen onderwijs Arnhem
Zorg binnen onderwijs Nijmegen

Ondersteuning voor jongeren van 12-18 jaar met een autisme spectrum stoornis (ASS)

En dan hoor je dat je een autisme spectrum stoornis (ASS) hebt… Misschien schrok je ervan of werd je boos. Of misschien begrijp je nu eindelijk waarom je sommige dingen anders doet dan anderen. Maar weet je dat leven met autisme heel goed mogelijk is? Wij zien dat namelijk dagelijks bij onze cliënten. Ze kunnen zelfstandig wonen, leren, werken en relaties onderhouden. Op de gebieden waar ze extra begeleiding nodig hebben, ondersteunen wij hen. Thuis en op onze locaties.

Begeleiding naar zelfstandigheid

Bij Driestroom staat ontwikkeling centraal. Wij coachen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. Wij helpen je keuzes te maken die voor jou en voor je omgeving het beste uitpakken. Dit doen we aan de hand van bepaalde methodieken. Dat zijn aanpakken die hebben bewezen dat ze werken. We springen bij op die vlakken waarin je wat extra hulp kunt gebruiken, maar we laten je zoveel mogelijk zelf doen. Dat werkt gewoon het beste.

Alles in huis

Driestroom werkt samen met een groot aantal ketenpartners en beschikt daarom over bijna alle vormen van begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt. Dus ook specialistische zorg. Als wij de benodigde expertise niet in huis hebben, dan weten we hoe deze te organiseren met onze partners. Door het zodanig inrichten van onze begeleiding en ondersteuning, beperken we ons niet tot bepaalde diensten. Voor vrijwel iedereen kan Driestroom daarom zorgvuldig maatwerk leveren.

Contact met ons loket

Benieuwd naar wat Driestroom voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze loketmedewerkers. Dagelijks vinden zij oplossingen die uitkomst bieden. Het Driestroomloket is bereikbaar op: 0481-375 555.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur