Zorgzoeker_LVG_12-18

Ons woonaanbod

De Daniël
Driestroomhuizen
De Wikke

Ons werk- en dagbestedingsaanbod

De Wikke
Hofstede
De Lange Vierhout
Elsweide
Kinderboerderij Wamel
Bosgroep De Vennen
Cleanteam
Houtgenoten
DROOM!
Kinderboerderij De Goffert
Indrustriegroep
Mozaïek 
Veste Brakkenstein
EETage
Bakkerscafé

Ondersteuning thuis en elders

Ambulant

Ondersteuning voor jongeren van 12-18 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVG)

Aan jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVG) zie je doorgaans niets. Omdat deze jongeren het moeilijk vinden om de juiste woorden te vinden of problemen op te lossen kunnen ze in lastige situaties terechtkomen. Op school, op het werk en in sociale kring. Komt jou dit bekend voor? Met de juiste ondersteuning kunnen wij jouw kind in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau laten ‘meedoen’ in het dagelijks leven. We ondersteunen deze jongeren zowel thuis als op onze Driestroom locaties.

Aanbod Driestroom

Ons aanbod omvat tevens onze ondersteuning en begeleiding van jongeren met een licht verstandelijke beperking gecombineerd met bijkomende problematiek als bijvoorbeeld autisme en gedragsproblemen.

Veilige ontwikkeling

Bij Driestroom staat ontwikkeling centraal. Onze begeleiders, trainers, therapeuten en gedragsdeskundigen leren de jongeren het ze het beste met zichzelf en met anderen kunnen omgaan. Thuis, op school en op de werkvloer. Dit doen we aan de hand van bepaalde methodieken. Dat zijn aanpakken die hebben bewezen dat ze werken.
Ons uitgangspunt is om iedereen te laten meedoen in de maatschappij. Wil en kun je meedraaien in een arbeidsmatige setting dan zijn onze werk- en leerlocaties echt wat voor jou.

Alles in huis

Driestroom werkt samen met een groot aantal ketenpartners en beschikt daarom over bijna alle vormen van begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt. Dus ook specialistische zorg. Als wij de benodigde expertise niet in huis hebben, dan weten we hoe deze te organiseren met onze partners. Door het zodanig inrichten van onze begeleiding en ondersteuning, beperken we ons niet tot bepaalde diensten. Voor vrijwel iedere jongere kan Driestroom daarom zorgvuldig maatwerk leveren.

Contact met ons loket

Benieuwd naar wat Driestroom voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze loketmedewerkers. Dagelijks vinden zij oplossingen die uitkomst bieden. Het Driestroomloket is bereikbaar op: 0481-375 555.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur