Zorgzoeker_VG_12-18

Ons woonaanbod

De Daniël
Driestroomhuizen
De Wikke

Ons werk- en dagbestedingsaanbod

De Wikke
Hofstede
De Lange Vierhout
Elsweide
Kinderboerderij Wamel
Bosgroep De Vennen
Cleanteam
Houtgenoten
DROOM!
Kinderboerderij De Goffert
Indrustriegroep
Mozaïek
Veste Brakkenstein
EETage
Bakkerscafé
Kompas

Ondersteuning thuis en elders

Ambulant

Ondersteuning voor jongeren van 12-18 jaar met een verstandelijke beperking (VG)

Jongeren zitten in een spannende levensfase. Een fase waarin van alles op hen afkomt. En waarin ze te maken krijgen met vragen over school, vriendjes en vriendinnetjes, kleding, hun toekomst noem maar op. Voor iedere jongere is dit een leuke, maar ook uitdagende en soms ronduit moeilijke tijd. Laat staan als je een verstandelijke beperking (VG) hebt. Driestroom helpt deze jongeren om mee te doen in het dagelijkse leven en ondersteunt jou in de opvoeding. Samen begeleiden wij jouw kind op weg naar volwassenheid.

Aanbod Driestroom

Ons aanbod omvat tevens onze ondersteuning en begeleiding van jongeren met een verstandelijke beperking gecombineerd met bijkomende problematiek als bijvoorbeeld autisme en gedragsproblemen.

Veilige ontwikkeling

Bij Driestroom staat ontwikkeling centraal. Onze begeleiders, therapeuten en gedragsdeskundigen leren de jongeren hoe ze het beste met zichzelf en met anderen kunnen omgaan. Thuis, op school en op hun werk. Dit doen we aan de hand van bepaalde methodieken. Dat zijn aanpakken die hebben bewezen dat ze werken.
Ons uitgangspunt is om iedereen te laten meedoen in de maatschappij. Willen en kunnen deze jongeren meedraaien in een arbeidsmatige setting dan zijn onze werk- en leerlocaties echt wat voor hen.

Alles in huis

Driestroom werkt samen met een groot aantal ketenpartners en beschikt daarom over bijna alle vormen van begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt. Dus ook specialistische zorg. Als wij de benodigde expertise niet in huis hebben, dan weten we hoe deze te organiseren met onze partners. Door het zodanig inrichten van onze begeleiding en ondersteuning, beperken we ons niet tot bepaalde diensten. Voor vrijwel ieder kind en elk gezin kan Driestroom daarom zorgvuldig maatwerk leveren.

Contact met ons loket

Benieuwd naar wat Driestroom voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze loketmedewerkers. Dagelijks vinden zij oplossingen die uitkomst bieden. Het Driestroomloket is bereikbaar op: 0481-375 555.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur