Zorgzoeker_ASS_12-18

Ons woonaanbod

Ons werk- en dagbestedingsaanbod

Bosgroep De Vennen
Cleanteam
Houtgenoten
DROOM!
Industriegroep
Mozaïek
Veste Brakkenstein
Bakkerscafé

Ondersteuning thuis en elders

Ambulant

Ondersteuning voor jongvolwassenen van 18-23 jaar met een autisme spectrum stoornis (ASS)

Leven met een autisme spectrum stoornis (ASS) is heel goed mogelijk. Dat zien we namelijk dagelijks bij onze cliënten. Ze kunnen zelfstandig wonen, leren, werken en relaties onderhouden. Wij ondersteunen hen op die gebieden waar extra begeleiding nodig is. Thuis en op onze locaties. We vinden het namelijk belangrijk dat je zo veel mogelijk dingen alleen doet.

Begeleiding naar zelfstandigheid

Bij Driestroom staat ontwikkeling centraal. In jouw geval zal onze begeleiding voornamelijk ondersteunend zijn. Wij helpen je bijvoorbeeld met het indelen van jouw dag en stimuleren jouw zelfstandigheid. Dit doen we aan de hand van bepaalde methodieken. Dat zijn aanpakken die hebben bewezen dat ze werken. Heb je aanvullende begeleiding nodig in omgangsvormen binnen een woon- en werkomgeving dan voorzien we daarin. Eigenlijk is het heel simpel: we helpen jou om zo prettig mogelijk te leven.

Alles in huis

Driestroom werkt samen met een groot aantal ketenpartners en beschikt daarom over bijna alle vormen van begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt. Dus ook specialistische zorg. Als wij de benodigde expertise niet in huis hebben, dan weten we hoe deze te organiseren met onze partners. Door het zodanig inrichten van onze begeleiding en ondersteuning, beperken we ons niet tot bepaalde diensten. Voor vrijwel iedereen kan Driestroom daarom zorgvuldig maatwerk leveren.

Contact met ons loket

Benieuwd naar wat Driestroom voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze loketmedewerkers. Dagelijks vinden zij oplossingen die uitkomst bieden. Het Driestroomloket is bereikbaar op: 0481-375 555.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur