Zorgzoeker_LVG_12-18

Ons woonaanbod

Buitenveld
De Wikke
Elsterveld
Meander
Mondriaan
Van Peltlaan
Gildekamp
Hillekensacker

Ons werk en dagbesteding

De Wikke
Hofstede
De Lange Vierhout
Elsweide
Kinderboerderij Wamel
Bosgroep De Vennen
Houtgenoten
DROOM!
Kinderboerderij De Goffert
Industriegroep
Mozaïek
Veste Brakkenstein
EETage
Elsweide
Bakkerscafé

Ondersteuning thuis en elders

Ambulant

Ondersteuning voor jongvolwassenen van 18-23 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVG)

Heb jij een licht verstandelijke beperking (LVG)? Dan krijg je waarschijnlijk vaak te maken met lastige situaties. Grote kans dat het contact met anderen moeilijk verloopt. Gewoon, omdat zij jou niet begrijpen. Het dagelijks leven is voor mensen zonder beperking soms al zwaar. Met alle keuzen en beslissingen die genomen moeten worden. Geen wonder dat het voor jou een hele klus is om de dingen op een rijtje te krijgen. Wij willen je daar graag bij helpen.

Aanbod Driestroom

Ons aanbod omvat tevens onze ondersteuning en begeleiding van jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking gecombineerd met bijkomende problematiek als bijvoorbeeld autisme en gedragsproblemen.

Veilige ontwikkeling

Bij Driestroom staat ontwikkeling centraal. Onze begeleiders, trainers, therapeuten en gedragsdeskundigen leren je hoe zelfstandig kunt wonen, werken en hoe je het beste met anderen omgaat. Bijvoorbeeld hoe je je eigen huishouden bijhoudt, je administratie doet, hoe je reist met het openbaar vervoer en hoe je omgaat met problemen. Dit doen we aan de hand van bepaalde methodieken. Dat zijn aanpakken die hebben bewezen dat ze werken.
Ons uitgangspunt is om iedereen te laten meedoen in de maatschappij. Kun en wil je meedraaien in een arbeidsmatige setting, dan zijn onze werk- en leerlocaties echt wat voor jou.

Alles in huis

Driestroom werkt samen met een groot aantal ketenpartners en beschikt daarom over bijna alle vormen van begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt. Dus ook specialistische zorg. Als wij de benodigde expertise niet in huis hebben, dan weten we hoe deze te organiseren met onze partners. Door het zodanig inrichten van onze begeleiding en ondersteuning, beperken we ons niet tot bepaalde diensten. Voor vrijwel iedereen kan Driestroom daarom zorgvuldig maatwerk leveren.

Contact met ons loket

Benieuwd naar wat Driestroom voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze loketmedewerkers. Dagelijks vinden zij oplossingen die uitkomst bieden. Het Driestroomloket is bereikbaar op: 0481-375 555.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur