Zorgzoeker_VG_Senioren

Ons woonaanbod

De Zuiling
Eikstraat/Broerweg
Kometenstraat
Loovelden
Peter Scheersstraat
Patrijsstraat
Diepvoorde
Hegdambroek
Elsterveld
Oude Graafseweg
De Wikke

Ons werk- en dagbestedingsaanbod

De Lange Vierhout
De Strang
De Zaak
Eigenart
Elsweide
Hofstede
Mail-in
Matisse
't Steenhuys
Triade
Industriegroep
Domino
Kinderboerderij De Goffert
Kinderboerderij Wamel
Mozaïek
Kortjakje
Einstrein
De Wikke

Ondersteuning thuis en elders

Ambulant

Ondersteuning voor Senioren met een verstandelijke beperking (VG)

Voor senioren met een verstandelijke beperking heeft Driestroom een groot aantal mogelijkheden. Bij ons kun je genieten van een actieve, uitdagende of juist een rustige oude dag. Onder onze cliënten bevinden zich senioren die op de kinderboerderij of in het bos werken, maar ook mensen die op de dagbesteding rustig een spelletje spelen en een krantje lezen.
Ook als meedoen niet meer gaat, bieden wij onze oudere cliënten een fijne plek om te zijn. Het gaat hierbij om mensen die meer verpleging en verzorging behoeven. Onze woonlocaties Loovelden en Peter Scheersstraat zijn hierin gespecialiseerd.

Fijn bezig zijn

Driestroom heeft een breed ondersteuningsaanbod voor senioren met een verstandelijke beperking. Een aanbod dat volledig is aangepast op hun wensen en mogelijkheden. Al naargelang de behoeften van de cliënt, prikkelen en stimuleren onze persoonlijk begeleiders en therapeuten hen om hun capaciteiten te gebruiken. Dit doen we aan de hand van bepaalde methodieken. Dat zijn aanpakken die hebben bewezen dat ze werken.

Alles in huis

Driestroom werkt samen met een groot aantal ketenpartners en beschikt daarom over bijna alle vormen van begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt. Dus ook specialistische zorg. Als wij de benodigde expertise niet in huis hebben, dan weten we hoe deze te organiseren met onze partners. Door het zodanig inrichten van onze begeleiding en ondersteuning, beperken we ons niet tot bepaalde diensten. Voor vrijwel iedereen kan Driestroom daarom zorgvuldig maatwerk leveren.

Contact met ons loket

Benieuwd naar wat Driestroom voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze loketmedewerkers. Dagelijks vinden zij oplossingen die uitkomst bieden. Het Driestroomloket is bereikbaar op: 0481-375 555.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur