Zorgzoeker_VG_Volwassenen

Ondersteuning voor volwassenen met een verstandelijke beperking (VG)

Zoveel mogelijk zelfstandig leven, dat willen we toch eigenlijk allemaal wel? Bij Driestroom kan dat. Wij helpen je bijvoorbeeld met het aanbrengen van structuur in je dag, bij de administratie en financiën, bij het maken van belangrijke keuzes … eigenlijk bij alles waar iedereen in het dagelijks leven mee te maken krijgt. Wij willen jou zoveel mogelijk zelf laten doen en springen bij op die vlakken waar dat gewenst of nodig is. Onze begeleiding vindt plaats bij jou thuis of op onze locaties.

Aanbod Driestroom

Ons aanbod omvat tevens onze ondersteuning en begeleiding van volwassenen met een verstandelijke beperking (VG) gecombineerd met bijkomende problematiek als bijvoorbeeld autisme en gedragsproblemen.

Veilige ontwikkeling

Bij Driestroom staat ontwikkeling centraal. Onze persoonlijk begeleiders, therapeuten en gedragsdeskundigen leren je hoe je het beste met jezelf en met anderen kunt omgaan. In een woonsituatie, op de werkvloer en op andere gebieden. Dit doen we aan de hand van bepaalde methodieken. Dat zijn aanpakken die hebben bewezen dat ze werken.
Ons uitgangspunt is om iedereen te laten meedoen in de maatschappij. Kun en wil je meedraaien in een arbeidsmatige setting, dan zijn onze werk- en leerlocaties echt wat voor jou.

Alles in huis

Driestroom werkt samen met een groot aantal ketenpartners en beschikt daarom over bijna alle vormen van begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt. Dus ook specialistische zorg. Als wij de benodigde expertise niet in huis hebben, dan weten we hoe deze te organiseren met onze partners. Door het zodanig inrichten van onze begeleiding en ondersteuning, beperken we ons niet tot bepaalde diensten. Voor vrijwel iedereen kan Driestroom daarom zorgvuldig maatwerk leveren.

Contact met ons loket

Benieuwd naar wat Driestroom voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze loketmedewerkers. Dagelijks vinden zij oplossingen die uitkomst bieden. Het Driestroomloket is bereikbaar op: 0481-375 555.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur