Wat zijn jouw talenten?

Iedereen heeft talenten. Wat zijn die van jou? Samen ontdekken we waarin jij uitblinkt en hoe je verder kunt leren. Zodat je op je eigen niveau en in je eigen tempo mee kunt doen. In een vak dat je het meest aanspreekt – zoals tuinieren, koken, naaien of meehelpen in een winkel. En op een locatie die het beste bij je past. We begeleiden je naar een leerwerkplek, ondersteunen je bij je stage, of helpen je aan een echte baan. 

Park-Elst-8057

Lekker buiten

Ben je graag buiten? Dan is het werk bij een groenbedrijf misschien iets voor jou. Je helpt mee gras te maaien, maakt sloten schoon en zorgt dat plantsoenen er weer netjes bij liggen. Of ga aan de slag als bosbouwer en leer hoe je bomen snoeit en hout zaagt of hakt.
De-Goffert-Boerderij-7224

Gek op dieren

Houd je van dieren en vind je afwisseling fijn? Dan voel je je op een van onze werkposten op de boerderij vast thuis. Je leert hoe je dieren verzorgt, helpt mee in het onderhoud, leidt groepen rond, of staat in de boerderijwinkel om kaas, groente, fruit en zuivel te verkopen.

Wassen, boenen, strijken

Maak je dingen graag blinkend schoon, dan is er bij Driestroom genoeg te doen voor je. Doe werkervaring op bij een wasserij, waar je leert hoe je kleding sorteert, wast, strijkt en vouwt. Bekijk hiernaast een filmpje over De Waspartner

Voor anderen zorgen

Ben je zorgzaam? Kom stage lopen of werken in een woonzorgcentrum! Je loopt koffierondes, knutselt of doet spelletjes met de bewoners, helpt mee in de keuken of brengt de post rond.

Werken als verkoper

Zie je jezelf in de winkel achter de kassa staan, klanten helpen en de boel netjes houden? Bij Driestroom kun je op meerdere locaties oefenen in de verkoop van bijvoorbeeld kleding, knutsels, sieraden, schilderijen, maar ook koekjes of gebak. En het mooie is, al die producten zijn door collega’s of misschien zelfs door jou gemaakt!

Creatief bezig zijn

Creatievelingen hebben het voor het kiezen bij Driestroom. Als je een hart voor mode, textiel en woonaccessoires hebt, dan is werken in een naaiatelier echt iets voor jou! Je helpt mee kleding maar ook tasjes te maken en gaat met je eigen ontwerpen aan de slag. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak. Of draai mee op een van onze andere creatieve werkposten, waar je van alles kunt maken: van serviesgoed en sieraden tot kaarsen en knuffels. Sta je graag op het podium? Bij Driestroom kun je dansen, muziek maken en toneelspelen en leer je onder begeleiding je eigen voorstelling te maken. Of ontdek wat je achter de schermen kunt doen.

Werken in de horeca

Koken, bakken, serveren, opruimen of afwassen; in de horeca kun je superveel kanten op. Het is maar net wat je leuk vindt. We hebben meerdere locaties waar je praktijkervaring kunt opdoen of verder kunt leren.
157B0406

In de fabriek of logistiek

Vind je het gaaf om in een fabriek te werken? Of gaat jouw hart sneller kloppen van auto's, vrachtwagens en bussen? We werken onder andere samen met een groot leerwerkbedrijf waar je van alles kunt doen: van producten inpakken aan de lopende band, tot aan tassen maken en textiel recyclen. Zelfs het schoonmaken van bussen en vrachtwagens behoort tot de mogelijkheden. En als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, kun je onder goede begeleiding werken bij echte bedrijven. 
A4_Computers_ICT-Maatwerk-6423

Handig met computers

Techneuten kunnen hun hart ophalen bij multimedia- en ict-bedrijven. Leer videobanden en dia’s omzetten naar een harde schijf. Oefen met Photoshop. En ontdek hoe je filmbeelden kunt bewerken.
Driestroom-Elst-6703

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We helpen je graag verder!