Betekenisvol werk

Voor veel mensen is hun leer-, werk- of dagbestedingsplek een belangrijk onderdeel van hun alledaags geluk. Om gelukkig te zijn in je werk, is het belangrijk dat je werk betekenisvol voor je is. Betekenisvol werk ontstaat in onze visie als jij en jouw werkplek goed op elkaar afgestemd zijn en je dingen doet die bij je passen. Op een plek waar je je prettig voelt, waar je gewaardeerd wordt en waar je je kunt blijven ontwikkelen. Met een goede ondersteuner en fijne mensen om je heen.

Op onze leer-, werk- en dagbestedingslocaties doe je altijd werk dat ertoe doet, passend bij jouw interesses, talenten en mogelijkheden. Samen met jou kijken we naar de ondersteuning die jij nodig hebt, altijd op maat en op een manier die bij jou past.  

 

  • Eerst maken we kennis met elkaar
    Wie ben jij? Wat zijn jouw talenten en interesses? Wat vind jij leuk om te doen?

  • Daarna gaan we samen verkennen wat jij wil ontdekken, leren en doen en welke kansen jij ziet om jezelf verder te ontwikkelen.

  • Vervolgens gaan we aan de slag
    Jij ontvangt precies genoeg ondersteuning om succesvol en zo zelfstandig mogelijk aan het werk te kunnen. 

 

We werken op onze leer-, werk- en dagbestedingslocaties volgens de methodiek 'Betekenisvol werk', onderdeel van ons Alledaags Gelukmodel. Binnenkort vind je hier meer informatie over onze methodiek.