Zorgzoeker_ASS_12-18

Aanmelden

Dagelijks ontvangen onze loketmedewerkers telefoontjes van ouders, cliënten, cliëntvertegenwoordigers en medewerkers van diverse instanties die op zoek zijn naar begeleiding en ondersteuning. Van hun kind, familielid of degene voor wie zij verantwoordelijk zijn of zich verantwoordelijk voelen. Vrijwel altijd vinden onze loketmanagers een oplossing. Met compassie, creativiteit en een grote dosis doorzettingsvermogen beantwoorden zij vele ondersteuningsvragen. Ook die van jou.

Het loket is bereikbaar op het telefoonnummer 0481-375 555.

Onze stappen in aanmelding geven een beeld van wat er komt kijken bij het aanvragen van ondersteuning. De volgorde van de stappen kan per situatie verschillen:

Overige informatie

Op de website www.zorginstituut.nl staat veel handige informatie. Bijvoorbeeld over diensten en producten die wij onze cliënten met een verblijfsfunctie vanuit de WLZ kunnen bieden. Driestroom heeft in principe geen wachtlijst. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor iedere vraag.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]
X

Mogelijke vertraging in groepsvervoer door weersomstandigheden op 18 januari


Op donderdag 18 januari kunnen er vertragingen in het groepsvervoer ontstaan vanwege het slechte weer. We vragen u om hier rekening mee te houden.

Laatste update: donderdag 18 januari, 14.00 uur