Ondersteunen & behandelen

Driestroom biedt onderzoek en behandeling voor kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking of een (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis én hun gezin. Maar ook voor volwassenen met een verstandelijke beperking, normale intelligentie en autisme. Bij ons bieden artsen, gedragskundige en therapeuten zorg op maat. Welke begeleiding, ondersteuning of behandeling we samen ook kiezen, we zorgen dat je lekker in je vel zit en zo goed mogelijk mee kunt doen. Deze hulp bieden we bij jou thuis, op school, op je werk of bij een van onze locaties.

Oude-Graafseweg-4728

Hoe vraag je zorg aan?

Professionals en ouders in de regio Arnhem-Nijmegen kunnen bellen met een vraag of een schriftelijke aanmelding doen via dit formulier. Ons onderzoek en behandeling wordt doorgaans gefinancierd vanuit de jeugdwet, de WLZ, of de GZSP en vanuit de Zorgverzekeringswet. Daarom is een beschikking nodig vanuit de gemeente of het zorgkantoor, of een verwijzing van de huisarts via Zorgdomein. Driestroom hanteert geen wachttijden.
  
 
Oude-Graafseweg-Nijmegen_8883

Ons team

Wij hebben brede, specialistische deskundigheid in huis: (GZ-) psychologen, orthopedagogen, vaktherapeuten, paramedici en AVG artsen. We werken op consultbasis samen met een psychiater. Voor de cliënten die zelfstandig wonen werken we samen met de AVG poli’s in Arnhem en Nijmegen. Ons aanbod bestaat uit verschillende vormen van onderzoek, behandeling en begeleiding.
Onze behandelvormen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij denken graag met jou mee

Vragen over ondersteuning en behandelen bij Driestroom?

Wij helpen je graag verder