Hoefslag 28 Bemmel

 

Bent u werkzaam in een andere branche dan de genoemde locaties? Driestroom heeft ook locaties vrij voor verhuur waarin op dit moment geen Driestroom-locatie is gevestigd. Er kan gekeken worden naar de mogelijkheid om assistent-medewerkers in uw bedrijf te laten werken.


Hoefslag 28 – Bemmel
Een grote ruimte op de begane grond van een appartementencomplex gelegen in de eigentijdse woonwijk De Essenpas in het zuidoosten van Bemmel. Geschikt als dagcentrum, (kinder-)dagverblijf/bso of lesruimte voor een school. Na enige verbouwing ook geschikt als kantoor- of praktijkruimte. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, kijk op www.verbeek-bedrijfsmakelaars.nl of Funda of neem contact op met Joep Smolders, bedrijfsmakelaar via 06 – 467 212 08. 

 

 
X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.