Muskushouwsestraat 40 Heteren

 

Muskushouwsestraat 40 – Heteren – De Waspartner
De Waspartner is een professionele was-, strijk- en reparatieservice inclusief bezorg- en ophaalservice gevestigd in Heteren. Er zijn meerdere wasmachines, drogers, strijktafels een strijkpop en mangel aanwezig. De Waspartner werkt aan opdrachten voor externe locaties en Driestroomlocaties. Er wordt intensief samengewerkt met De Witgoedpartner, Stomerij Zeyrek en Kledingreparatie Volmaakt. De Waspartner wil haar openingstijden verruimen waarbij er een samenwerking mogelijk is met een ondernemer die de was van zijn onderneming op deze locatie zelf wil doen. Ook zijn er mogelijkheden bespreekbaar buiten de openingstijden voor ondernemers voor wie deze ruimte geschikt kan zijn.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, kijk op www.verbeek-bedrijfsmakelaars.nl of Funda of neem contact op met Joep Smolders, bedrijfsmakelaar via 06 – 467 212 08. 

  X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.