Tarweweg 1F Nijmegen

 

Tarweweg 1F – Nijmegen - Tarweweg 
Locatie Tarweweg is een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op bedrijventerrein Winkelsteeg in het zuidwesten van Nijmegen. Hier zijn zowel bestaande bedrijven als starters actief. Er is een samenwerking mogelijk met Domino Houtwerkplaats, die diverse opdrachten verricht met houtproducten voor externe opdrachtgevers.  Ook is er een mogelijkheid om aan de slag te gaan met de Industriegroep. Zij verrichten logistieke werkzaamheden zoals inpakwerkzaamheden en textiele werkvormen. Tevens zijn er op de Tarweweg verschillende kantoorruimtes te huur. Hier kunnen assistent-medewerkers eventueel schoonmaak- en vergaderservice bieden. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, kijk op www.verbeek-bedrijfsmakelaars.nl, op Funda of neem contact op met Joep Smolders, bedrijfsmakelaar via 06–467 212 08. 

    

    

    

   

 

 

X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.