Kalorama

De Zorgbrigade

Druten, West Maas en Waal

Naarmate we ouder worden is het doen van de dagelijkse dingen in en om het huis vaak niet meer zo vanzelfsprekend. De Zorgbrigade helpt u graag een handje.

De Zorgbrigade is er voor zelfstandig wonende ouderen die behoefte hebben aan laagdrempelige ondersteuning in hun dagelijkse leven. Hierdoor kunnen ze langer zelfstandig blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. De zorgbrigade is een initiatief van verschillende maatschappelijke organisaties waaronder Driestroom en wordt ondersteund door de gemeenten Druten en West Maas en Waal.

De hulp in huis wordt uitgevoerd door mensen in een uitkeringssituatie die een opleiding volgen in de richting zorg en de werkzaamheden bij ouderen uitvoeren in de vorm van een stage. Door deze manier van werken snijdt het mes aan twee kanten: ouderen krijgen de gewenste ondersteuning om thuis te kunnen blijven wonen en mensen zonder werk krijgen de kans werkervaring op te doen en hun kansen op werk te vergroten.

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op www.zorgbrigades.nl

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur