BiSonder

Algemeen
Bij kadowinkel BiSonder werken mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. 'Hier kun je zijn wie je bent', is ons motto. Het is een gezellige plek waar je kunt bijkletsen met een kopje eerlijke koffie of thee met iets lekkers. In de huiselijke omgeving kun je inspiratie op doen voor een kado of je eigen woonideeën. De medewerkers van BiSonder vinden het gezellig dat je komt. Zij vertellen alles wat je wilt weten. Alle spullen hebben een eigen verhaal, net als de medewerkers die er werken.

Ligging
BiSonder is te vinden in het centrum van Wijchen aan de Touwslagersbaan. Het zonovergoten terras maakt BiSonder dé plek voor een drankje of lunch.

Indeling
Als je binnen stapt bij BiSonder word je vriendelijk ontvangen door één van onze medewerkers in de kadowinkel. BiSonder biedt een ruim assortiment voor iedereen die op zoek is naar een kado. Je komt ogen tekort! Al onze producten zijn aantrekkelijk geprijsd en geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Naast de kadowinkel biedt BiSonder ook de gezelligste horeca van Wijchen.

Begeleiding en activiteiten
De begeleiding is gericht op het bieden van zinvolle dagactiviteiten in een huiselijke omgeving. Als je werkt bij BiSonder vind je het leuk om met mensen om te gaan. Je bent het visitekaartje van BiSonder en zorgt ervoor dat de winkel er op en top uit ziet. Daarnaast is er volop ruimte om mooie kado’s te maken voor in de winkel.

Adres
Touwslagersbaan 54
6602 AL Wijchen
Telefoon: 024-6630870
E-mail: bisonder.inwijchen@gmail.com
Website: www.bisonder.eu
Facebook: BiSonder voor kado’s en verhalen


X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.