De Boksacademie Arnhem


De Boksacademie is meer dan alleen een boksschool! Bij ons krijg je boksles van echte toppers en kun je persoonlijke ondersteuning krijgen om het beste uit jezelf te halen! Op sportief vlak, maar ook als mens.

De Boksacademie is aangesloten bij de Nederlandse boksbond en heeft tevens het keurmerk voor “veilig en verantwoord vechtsporten”.

Algemeen
Bij de Boksacademie krijg je les van echte toppers. Wat denk je van Orhan Delibas? Hij won zilver op de Olympische Spelen, was wereldkampioen bij de militairen en bokste profwedstrijden in de Verenigd Staten, Duitsland, Nederland en nog veel meer landen. Orhan is één van Nederlands beste boksers aller tijden en hij houdt van les geven. Of Ali Topaloglu. Ali was een topper in het halfzwaargewicht, vocht ook internationale wedstrijden en was een gevreesd tegenstander. Ook hij houdt ervan om les te geven, mensen te begeleiden en te trainen. Orhan en Ali worden geassisteerd door echte boksliefhebbers. Maar ook door mensen die heel goed waren en zijn in andere (vecht)sporten.

Contactgegevens
De Boksacademie
Zorgvlietstraat 2
6825 AX Arnhem
E-mail: info@boksacademie.nl
www.boksacademie.nl

 

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.