De Wikke Dagbesteding

Algemeen
Het bijzondere aan De Wikke is dat je er kunt wonen en de dag kunt doorbrengen. De Wikke is een plek voor jongeren en volwassenen waar ruimte is voor gevarieerde dagactiviteiten, ontwikkeling en ontspanning. Het uitgangspunt voor de dagactiviteit is de zorg en ondersteuning die nodig is. Creativiteit, beweging, muziek, snoezelen en veiligheid zijn elementen die de dagbesteding bij De Wikke typeren. Naast dagbesteding en wonen biedt De Wikke logeermogelijkheden en zaterdagopvang.

Ligging
De Wikke is te vinden in de wijk Malburgen in Arnhem. Tegenover De Wikke ligt zwembad De Koppel. Naar winkelcentrum Drieslag en winkelcentrum Kronenburg lopen de bewoners in ongeveer tien minuten.

Begeleiding en activiteiten
Er is altijd begeleiding aanwezig bij alle activiteiten, de één heeft deze begeleiding meer nodig dan de ander. De ondersteuning is op maat, per cliënt wordt gekeken naar de mogelijkheden en interesses van de desbetreffende persoon. De begeleiders ondersteunen tijdens werkzaamheden maar sturen ook op persoonlijke ontwikkeling.

Ketenpartners
De interne ketenpartners van de woonvoorziening zijn Einstein Multimedia, EigenArt, Hofstede en Elsweide. Daarnaast werkt de Wikke samen met een aantal partners in de horeca en groenvoorzieningen/tuincentra.

Adres
Eimerssingel West 3 
6832 EW Arnhem 
Telefoon: 026-3241170  
E-mail: wikkedagbesteding@driestroom.nl

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.